‘De kunst van het leven ben je zelf.’

Jules Deelder 

 

Sinds 1997 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn vakgebied. In de organisatievelden waarin ik me begeef heb ik onderweg veel gezien, gehoord en geleerd. Mijn beroep is bij uitstek een ervaringsvak. Ik weet echt wat wél en wat niet effectief en zinvol is. Bij mij krijg je geen doekjes voor het bloeden, tips and tricks. Wat dan wel?

 

Je kunt rekenen op mijn oprechte betrokkenheid. Met die intentie bied ik je, met een scherp oog gericht op wat er werkelijk speelt en nodig is, ondersteuning en interventies gericht op: verkrijgen van inzicht, zelfredzaamheid, ontwikkeling van zelfvertrouwen en moed. Op duurzaamheid dus. Het is mijn overtuiging dat je, hoewel soms niet direct herkenbaar, beschikt over alle antwoorden op jouw vragen. Het antwoord vinden is doorgaans niet zo ingewikkeld. De moed vinden inzichten te vertalen naar dat wat de situatie van u vraagt is meestal de grootste uitdaging. Daar ondersteun ik je in. Ik committeer me aan jou, jouw droom of ambitie, jouw processen, doelstellingen en het realiseren daarvan.

 

Indien je zoekt naar verantwoorde verandering – en groeiprocessen in de benodigde ontwikkelingen in jouw organisatie. Waarbij aandacht voor de individuele ontplooiing en persoonlijke groei van mensen wordt geïntegreerd met de ambitie en bedrijfsmatige doelstellingen. Ben ik graag bereid mijn kennis en ervaring met je te delen. Indien je iemand zoekt die je helpt het vermogen te vinden dat te doen wat de situatie van je vraagt ben ik graag van de partij. Nodig ik je van harte uit contact met me op te nemen.