‘Willen is kunnen!’

 
Motto van de Vierdaagse van Nijmegen 

 

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn integriteit en gebaseerd op mijn bulk aan ervaring, wijsheid, kennis en deskundigheid. Alles vertegenwoordigt in mijn hart en hoofd. Dat stelt mij in staat jou te begeleiden in jouw ambities voor jezelf, je organisatie en je medewerkers. Met humor vaar ik recht door zee, erken respectvol dat wat er is (het proces) en de mensen die het betreft. Zonder oordeel onderzoek ik het systeem, haar dynamieken en patronen.

 

Het is mijn missie je te ondersteunen in het bereiken van jouw doelen en ambities. Het doel is altijd dat jij in staat wordt gesteld er ‘alles uit te halen wat erin zit’. Daarvoor moeten er soms obstakels opgeruimd worden. Immers, als jij belemmeringen definitief opruimt, kunnen je collega’s of medewerkers ook vol in hun kracht komen. En dat stelt hén in staat om op volle kracht én in gezamenlijkheid de nieuwe koers vorm te geven.

 

Het is daarom dat alles wat ik doe volledig is afgestemd op jouw behoefte en specifieke situatie. Ik werk graag laagdrempelig en oplossingsgericht, met als motto ‘Er is altijd een oplossing en zaken niet moeilijker maken dan ze zijn’.

 

Zoek je een adviseur, organisatieopsteller, NLP Master,  senior trainer en idem coach voor je team of voor jou persoonlijk? Het kan, mijn rol als procesbegeleider is breed inzetbaar.