What you own, is on its way to others.

 

 

Wat leveren mijn trainingen jou op?

 


Als je met een open houding komt, wordt het leuk en leerzaam. En, direct toepasbaar in de praktijk. Ik beloof je dat ik waarde toevoeg aan je (professionele) leven. Hoe? Ik richt me op het vergroten en verdiepen van jouw effectiviteit, op jouw VAK-manschap: Vaardigheden – Attitude – Kennis. Alles is te leren en te ontwikkelen en alles valt of staat met de attitude. 

 

Onze prilste attitude boost is leren lopen. Op beide benen staan of lopen is niet meteen een doorslaand succes. Toch denkt geen kind ter wereld: ‘Dat staan was al niet gemakkelijk, maar dat lopen?! Nou? Ik probeer het steeds maar val net zo vaak. Bult op de kop, lip kapot, geef mijn portie maar aan fikkie, ik blijf voortaan mooi zitten.’

 

We hebben allemaal leren lopen. Dat is wat een attitude boost doet. Daar richt ik me op, op die attitude boost die jou aanzet uit je comfortzone te komen. Hup eruit want daarbinnen valt niets te leren, dat ken en weet je al. Waarom zou je willen blijven zitten waar je zit? Daar valt niets te halen alleen te verliezen, met name je zelfrespect en gevoel voor eigen waarde. Wil of durf je er niet uit? Dan onderzoek en vind ik dat wat je nodig hebt het wel te doen. Want werkelijk niemand is erbij gebaat als we onszelf kleiner houden of maken dan we in werkelijkheid zijn.

 

Mijn trainingen zijn altijd persoonlijk, diepzielduiken maak ik luchtig en humorvol, wanneer nodig ben ik pittig en confronterend maar nooit met de botte bijl. Ik respecteer jou en jouw proces van ontwikkelen want ik weet dat het soms zweten is je comfortzone te verlaten. Ik wakker je authenticiteit én de attitude van toen je leerde lopen in je aan. Daag je uit de beste versie van jezelf aan de oppervlakte te brengen. Best spannend soms, maar altijd zeer de moeite waard. Het is mijn overtuiging dat we alles in ons hebben om te zijn wie we zijn, het is soms slechts een kwestie van een beetje graven om het terug te vinden. 

 

 

 

Een overzicht van mijn meest geboekte trainingen: