Waarachtig Leiderschap

 

            Follow the leader, leader, leader, leader. Follow the leader …

 

Je zal de eerste niet zijn die denkt: ‘Er staat wel manager of teamleider op mijn kaartje, maar of het echt zo is? Als ik kon horen wat mijn medewerkers in hun hoofd echt van me denken? Wat hoor ik dan?’ Of andersom? ‘Ik lijk wel zelfverzekerd, maar als mensen in mijn hart konden kijken zagen ze iets anders.’ Zinnige vragen om je mee te verhouden want de titel op je kaartje betekend niet automatisch dat je het werkelijk bent.

 

Is je leiderschap zwoegen, sleuren en zweten? Bel me, want dat is niet nodig. Waarachtig leiderschap betekend dat je je plek inneemt, de hiërarchie erkent en waarborgt, de balans tussen geven en nemen in de relatie tussen jou en je medewerkers als ook de balans tussen teamleden bewaakt en hersteld als het nodig is. Klinkt eenvoudig, maar de praktijk laat vaak iets anders zien. Want zijn wie je bent, op de plaats waar je staat en doen wat je moet doen, is voor de meeste best ingewikkeld.

 

Met je titel kan je soms nog wel een en ander afdwingen. Kan, maar is een tour du force, zeer vermoeiend en vraag is: wil je dat?  

 

Nee? Dan is deze training voor jou. Hier krijg je, behalve essentiële inzichten, daad- en slagkracht je leiderschap vorm te geven. Of je nu beginnend of al langer leidinggevend bent, ik beloof je dat je met veel extra’s de deur uitgaat.  

 

In deze training graven we ons een weg door obstakels en oordelen op weg naar inzichten en gedragsverandering. Effectief en passend. Effectief in het realiseren van de gewenste resultaten en passend bij jouw talenten en vaardigheden.