Het waarom van Mine van Wychen

 

 

 

Het is mijn overtuiging dat ieder mens expressie wil geven aan de meest waarachtige en daarmee beste versie van zichzelf. In ieder contact, zakelijk of privé, willen we gewaardeerd worden om wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Ieder mens zoekt naar (h)erkenning en wil begrepen worden. We willen dat wat we zeggen en doen van waarde is.

 

Dat geldt ook voor organisaties. Iedere organisatie heeft het van nature in zich dé beste versie te willen zijn en ontleent zijn bestaansrecht aan de waardering van de klanten voor de dienst of het product. De verbinding tussen organisaties en klanten zijn de mensen die er werken. Zij moeten het waarmaken.

 

De beste versie van de organisatie én de beste versie van de mensen die er werken uit de verf te laten komen. Dat is mijn missie. Daar zet ik me voor in. Ik kijk naar het doel van de organisaties. Wat is de reden van het bestaan? Waar ligt de focus? Waar wil de organisatie naar toe? Wat vraagt de organisatie van zijn mensen om daar te komen?

 

Zo kijk ik ook naar mensen. Wie ben je, wat doe je ermee en wat ga je ermee doen? Hoe ga je wie je bent en wat je waard bent ten volle inzetten? Ik creëer bewustzijn, bewerkstellig inzicht en besef. Aansluitend heb ik verschillende werkvormen tot mijn beschikking om inzicht te vertalen naar de juiste actie.

 

Loopt het in jouw organisatie niet zoals u wilt? Zijn er belemmerende dynamieken en patronen die je wilt doorbreken? Zoek je naar flow en succes? Ben je op zoek naar een adviseur en procesbegeleider die je snel helpt inzicht te krijgen? Dan is het de moeite waard contact met me op te nemen.

 

Wil je eens van gedachten wisselen over: organisatiecommunicatie, gedrag en handelen, samenwerking optimaliseren, moeizame veranderingsprocessen, ambities tot grote hoogste tillen, het kan. Graag! Dat kan in de vorm van sparringpartner, organisatieopstelling, advies, training en coaching. Je mag rekenen op mijn loepzuiver organisatie – en menselijk inzicht, kennis, ervaring en deskundigheid. Ik nodig je van harte uit contact met me op te nemen.