Coaching in leven, liefde en/of werk

 

Als de muren van je huis omvallen,
ben je wel je bescherming kwijt.
Maar wat een uitzicht!

 

 

Wat heb je aan mij als coach?

 

Van mij mag je rustig een potje vloeken en ongenuanceerd tekeer gaan over je baas, collega, partner of familielid, ik kan het hebben. Na de ontlading van frustratie of verdriet gaan we gewoon aan de bak met het probleem, met wat je wilt bereiken. We gooien dat van je af wat niet voor je werkt. Zetten in wat het wel doet, zodat jij daar aankomt waar je wilt zijn. Bij mij krijg je inzicht in wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten, je lot in eigen handen te krijgen. Bij mij leer je om je handelen en gedrag te veranderen. Om je volle invloed uit te oefenen op de situatie waarvan je wilt dat die verandert. Niet meer, niet minder.

 

Ik beschik over meerder coachings methodieken, er is altijd wel een vorm die je past en die je daar brengt waar jij wilt zijn. Blijf niet langer rondlopen met iets wat niet voor je werkt. Waarom nog langer ploeteren en jezelf frustreren? De oplossing is binnen handbereik. Bel!